Herfstmarkt

Herfstmarkt 2018

Algemene informatie:

Op zondag 25 november tussen 11.00 – 15.00 uur slaan de ouders en medewerkers de Bredeschool Vrijeschool Almere de handen in één voor de jaarlijkse, sprankelende herfstmarkt. De markt vindt plaats in en rondom Vrijeschool Almere en het pand van Stichting De Lentemorgen. Laat u verrassen door de sfeer, activiteiten, lekkere hapjes in het restaurant en de (ambachtelijke) producten. De herfstmarkt wordt georganiseerd door ouders om zo alle ouders en kinderen een mooie dag te bezorgen met vele ervaringen die karakteristiek zijn voor onze school. Ook geïnteresseerden uit de omgeving krijgen deze dag de mogelijkheid de mooie sfeer te proeven. Opa’s en oma’s, buren en vrienden zijn dan ook allemaal welkom.

Voor kinderen en volwassen valt er veel te beleven. Traditiegetrouw kunnen zij de cadeautjesfee tegenkomen, deelnemen aan creatieve workshops, met hun zieke popje of knuffel een bezoekje brengen aan een heuse poppendokter en handen worden – mits het weer het toelaat – gewarmd aan het kampvuur.

In de vele kramen zijn authentieke en ambachtelijke producten te bewonderen en natuurlijk te koop. Een mooie gelegenheid om inkopen te doen voor de decembermaand?!

Tussen alle activiteiten en winkelen door kan worden ontspannen in het restaurant onder het genot van heerlijke drankjes en zelfgemaakte lekkernijen als taartjes, wraps, cakejes enzovoort.

De herfstmarkt is ieder jaar weer een succes en dit is mede te danken aan alle hulp die ouders aanreiken voor de organisatie, opbouw, uitvoering en afbouw van de markt. De organisatie is opgestart, maar er is nog een grote behoefte aan ouders die kunnen helpen. Mocht u met uw hoofd, hart of handen een bijdrage willen leveren, dan kunt u dit laten weten via herfstmarktalmere@hotmail.com

Plattegronden Herfstmarkt 2018:

Drukwerk