Halen en brengen Danslaan

Halen en brengen Danslaan

’s Ochtends schoolbegin
’s Ochtends worden de kinderen gebracht en gehaald op het plein bij de hoofdingang. Ouders lopen met hun kinderen mee tot aan de ingang van het schoolplein en nemen daar afscheid en blijven niet wachten tot de klassen naar binnen gaan. Leerkrachten staan op het plein om de leerlingen op te vangen. Ouders houden 1.5 meter afstand tot andere ouders.
De aanlooproute (zie afbeelding onderaan de pagina) naar school loopt via de stoep langs school. Na afscheid van de leerlingen steken ouders het fietspad over en lopen via de stoep aan de overzijde van het fietspad weer verder.

’s Middags Schooleinde
Ouders verzamelen zich op 1.5 meter afstand op de looproute naar het plein.
De leerkrachten staan met de klas op het plein en nemen afscheid van de leerling en geven deze aan ouder mee zodra deze vooraan staat.
Ouders lopen direct via de looproute verder.

Elkaar ontmoeten
Even elkaar ontmoeten en een praatje maken is prima mogelijk alleen helaas niet bij de ingang van het plein of op looproute. Wanneer ouders elkaar nog even willen ontmoeten bij school kan dit prima op het veld tegenover de ingang van het schoolplein waar voldoende ruimte is om op afstand elkaar te ontmoeten.

Fietsen
Leerlingen kunnen hun fiets op het schoolplein parkeren.
Wanneer het nodig is dat een ouder even helpt met parkeren dan kan een ouder prima even meelopen om dit te doen om daarna de looproute weer te volgen.