Als ik later groot ben… in Almere

Op dinsdag 26 februari en woensdag 27 februari komt de Brievenbus van ‘Als ik later groot ben’ langs op het schoolplein om met kinderen en ouders in gesprek te gaan over toekomstdromen. Dromen en vragen kunnen direct gepost worden in onze brievenbus. Als een kind, met toestemming van de ouders, zijn/haar contactgegevens achterlaat dan nemen we contact met je op. Vervolgens gaan we graag in gesprek om te bekijken hoe we jou verder kunnen helpen met jouw droom. Wil je een keertje meelopen met jouw droomberoep? Heb je extra training nodig? Of een ander steuntje in de rug?

Het is leuk en waardevol om na te denken en in gesprek te gaan over wat je later wilt worden. Wij zijn benieuwd naar wat jij wilt worden en daarom komen we langs op scholen en in de buurt. Ons doel is alle kinderen in Almere gelijke kansen geven bij het werken aan hun toekomstdromen. Of je nu brandweerman, ballerina, voetballer, wetenschapper of vlogger wilt worden!

Over 'Als ik later groot ben...'

Het team van de Brievenbus ‘Als ik later groot ben’ denkt met alle kinderen en jongeren in Almere van 0-18 jaar en hun ouders mee. We zijn zowel offline te bereiken; bijvoorbeeld tijdens inloopspreekuren in alle bibliotheken en in verschillende buurtcentra, als online. Kijk voor meer informatie op onze website: www.alsiklatergrootbeninalmere.nl.

Praktische informatie

Naam: De Brievenbus van ‘Als ik later groot ben’ op het schoolplein

Wat: Informerende actie voor kinderen en ouders over het project ‘Als ik later groot ben’ en de mogelijkheid om direct dromen en vragen te posten. 

Voor: Alle kinderen en ouders

Door: Annemette Hellinga, coördinator van de Brievenbus ‘Als ik later groot ben’

Hoe vaak: 2 keer in de week van 25 februari

Wanneer: dinsdag 26 februari van 8.15 - 9.00 uur en woensdag 27 februari van 13.00 - 13.45 uur

Hoe laat: Zie bovenstaand

Waar: Schoolplein voor het hoofdgebouw

 

Logo_bredevrijeschool_highres_ls