DUIN! Triathlon voor basisschoolkinderen 2019

Verslag vandeelname vorig schooljaar

4 Leerlingen (Joran, Kian, Eva uit 4a en Sara uit 2a) hebben onze school geweldig vertegenwoordigd bij de DUIN! Triathlon voor schoolkinderen die afgelopen weekend werd gehouden. Zij kwamen trots op school met 4 prachtige medailles. Een sportieve prestatie!

29 mei 2018
Margreet Bijsterveld
directeur Vrijeschool Almere


Van de activiteitencoördinator
Onze school is ook dit jaar weer uitgenodigd om deel te nemen aan dit evenement. De opzet is dit keer drieledig:
- binnenschoolse clinics voor de hogere klassen
- buitenschoolse clinics/oefenlessen voor wie zich heeft ingeschreven
- deelname aan de Triathlon.


Ouders nodig voor begeleiding?
Deelname aan teamsporten hangt af van de inzet van ouders. Ik coördineer die inzet van ouders of Ouderwerkgroepen.

Voor deze activiteit kan individueel worden ingeschreven. Daarom is begeleiding door een ouderwerkgroep bij het evenement zelf niet nodig.

Maar er zijn ook een aantal clinics ter voorbereiding. Die worden wel vanuit de school in groepsverband gedaan (bij voldoende deelname). Zijn er leerlingen die hiervoor voelen, dan is begeleiding door een Ouder(werkgroep) dus wél nodig.

Deelname-voorstel door vakleerkracht
Omdat er vrij veel toernooien worden aangeboden doen Joris van der Heide en Robin van der Wal, onze vakleerkrachten gym, een voorstel voor deelname, rekening houdend met de beste passende leeftijd en met het totale aanbod. Hun voorstel voor dit toernooi wordt binnenkort bekend gemaakt.


Van de toernooiorganisatie

De organisatie heeft ons een brief voor geïnteresseerde leerlingen gestuurd. Die maken we openbaar nadat de binnenschoolse clinics hebben plaatsgevonden.

Logo_bredevrijeschool_highres_ls