Muziek, Magie en Verwondering

Over de activiteit
Net als muziek is magie al eeuwenoud! In 4 lessen neemt Gerard Poot de kinderen mee in een  magische muzikale zoektocht, met liedjes en goocheltrucs.

Zullen de kinderen de goochelaar in zichzelf kunnen vinden? Durven ze dit aan andere kinderen te laten zien? En gaan ze dan thuis hun ouders verrassen met wat ze geleerd hebben?

Via zingen en bewegen, in combinatie met theatrale elementen leert Gerard  (kleine) kinderen de eerste goocheltrucs. En heel spannend….ze moeten deze trucs dan voor de andere kinderen uitvoeren! En dan heet het geen truc meer, maar is het Magie!

Over de aanbieder
Gerard heeft zijn hele leven gewerkt met kinderen, als muziekleraar, in jeugdsymfonieorkesten en nu ook met theater en goochelen. Hij is zelf voor een groot deel kind gebleven, zo heeft hij een collectie van duizenden poppetjes.
Deze designer toys zijn overal in zijn huis te vinden!

 


Praktische informatie voor de activiteitenperiode
van Zomervakantie tot Herfstvakantie
Naam: Muziek, Magie en Verwondering
Wat: Een vrolijke mix van zingen, spelen en leren goochelen; van ontdekken, verrassen en verwonderen – met muzikale begeleiding op contrabas
Voor: Kleuters (groep 1 en 2)
Door: Kleur in Cultuur - Gerard Poot
Hoe vaak: Serie van 4 keer
Wanneer: Op elke woensdag van 26 september t/m 17 oktober
Hoe laat: Van 13.30 tot 14.30
Waar: De Lichtvleugel - Grote middenruimte
Prijs: € 20 voor de hele serie
Inschrijven: Bij de activiteitencoördinator d.m.v. het inschrijfformulier. Zie pagina ‘Algemene informatie Bredeschool activiteiten’.
Inschrijving is pas definitief na betaling.
Betalen:

 

Bij de activiteitencoördinator d.m.v. overmaking op rekening NL46 TRIO 0391 1233 86 van Brede Vrijeschool Almere onder vermelding van naam en projectcode, of contant aan de Mobiele Informatiebalie.
Projectcode: 18-19-1-MAGIE
Overig: Minimaal 7, maximaal 12 deelnemende kinderen.
De kleuters worden in hun klas opgehaald.

 

Logo_bredevrijeschool_highres_ls