Ouderwerkgroep De Schatkast

In de centrale hal van het hoofdgebouw, kun je een ware schat vinden. Verstopt in het hoekje, staat een kast vol mooie spulletjes: De schatkast. Op maan-, woens- en vrijdag vanaf 13.00 uur gaan de deurtjes meestal open om al dit moois aan jullie te verkopen. De opbrengst vloeit terug naar de school en komt dus weer ten goede aan onze kinderen. We verkopen er producten die aansluiten bij de antroposofische visie van de school.

In het Vrijeschool onderwijs wordt ernaar gestreefd om leerlingen authentieke, natuurlijke en kwalitatief goede materialen aan te bieden, die op voor mens en milieu verantwoorde en duurzame wijze zijn vervaardigd. In het verlengde daarvan willen wij het graag makkelijker maken om deze spullen te krijgen die moeilijker te vinden zijn en die vergelijkbaar zijn met de spullen die op de Vrijeschool gebruikt worden: om cadeau te doen of om zelf thuis te gebruiken. Ook verkopen we boeken, daar is het tenslotte ooit mee begonnen: boeken om je ziel te verrijken. Daarnaast verkopen we spullen die voor school door ouders zelf moeten worden aangeschaft, zoals euritmietjes.

Voor ouders van bijna jarigen is er de mogelijkheid om met (of zonder) hun kind een mandje met mooie spulletjes te vullen, een verjaardagsmandje. Je kunt de gasten van het kinderfeestje bij ons langs sturen om te komen winkelen. Jullie weten zeker dat de jarige spulletjes krijgt die passend zijn en wij hoeven niet in de gaten te houden dat er dubbele producten verkocht worden. Graag aangeven: naam van de jarige en de datum waarop de niet gekozen spulletjes weer terug mogen in onze kast.

 

Komen jullie eens een kijkje nemen?

Welkom!

Groet van Diana, Meinke, Hanneke, Nina en Monique.

Logo_bredevrijeschool_highres_ls