Scholen Badminton Competitie

Van de activiteitencoördinator
Onze school is uitgenodigd om deel te nemen aan dit toernooi en een voorafgaande clinic. De kinderen worden hierover binnenkort geïnformeerd.

Ouders nodig voor begeleiding (als er teams meedoen)
Deelname als team is mogelijk.
Deelname aan teamsporten hangt af van de inzet van ouders. Ik coördineer die inzet van ouders of Ouderwerkgroepen. Wellicht dat uw kind u dus binnenkort om hulp vraagt.
Wilt een team ondersteunen dan kunt u zich daarvoor bij mij aanmelden via: bscoordinator@vrijeschool-almere.nl of 06 2890 5955.
Voor deze activiteit kan ook individueel worden ingeschreven. Daarvoor is  ouder(werkgroep)-begeleiding niet per sé nodig. Maar het mag wel, natuurlijk!

Deelname-voorstel door vakleerkracht
Omdat er vrij veel toernooien worden aangeboden doen Joris van der Heide en Robin van der Wal, onze vakleerkrachten gym, een voorstel voor deelname, rekening houdend met de beste passende leeftijd en met het totale aanbod. Hun voorstel is om het aanbod te volgen: deelname is mogelijk voor kinderen uit klas 4, 5 en 6.

Van de organisatie

Unieke kans!

Op vrijdagmiddag 12 oktober kun je deelnemen aan de Shuttle Cup. Tijdens de Yonex Dutch Open in het Topsportcentrum in Almere Poort kun je van 15:00 tot 18:00 uur individueel of met een team deelnemen aan een scholen badminton competitie. Om je daar goed op voor te bereiden, krijg je de kans om, op vrijdagmiddag 28 september van 15:00 tot 16:00 uur, nog een clinic in het Topsportcentrum te volgen. Zit jij in groep 6, 7 of 8 en lijkt het je leuk om mee te doen of wil je naar de clinic? Stuur een mail naar h.devries@deschoor.nl voor meer informatie. Voor materiaal wordt gezorgd neem alleen je zaalschoenen, sportkleding en glimlach mee.

* Begeleiders en ouders van kinderen die meedoen aan het scholentoernooi Shuttle Cup hebben op vrijdagmiddag 12 oktober gratis toegang tot het Topsportcentrum Almere en kunnen dus ook een kijkje nemen bij het internationaal topbadminton tijdens de Yonex Dutch Open.

 

Logo_bredevrijeschool_highres_ls