Schoolkoor

Van de activiteitencoördinator
Het Schoolkoor van de Vrijeschool Almere ontstond in 2017 op initiatief van enkele ouders. Het koor werkt projectmatig onder leiding van een professionele dirigent, Ulrikke Reed Findenegg.

Over het vorige project
In het project van vorig schooljaar, 'Look at the world' van componist John Rutter, ging het ouderkoor op intiatief van vakleerkracht muziek Lisanne de Jong, en onder leiding van dirigent Ulrikke Reed Findenegg, de samenwerking aan met de kinderen en leerkrachten. De uitvoering, op donderdag 29 maart, was een ware happening!

Van de initiatiefnemers

Beste ouders,

Lisanne (muziekdocente) en ik willen graag voortborduren op het succes van vorige jaar en weer een grot koor van kinderen (4,5,6te klas) ouders en leerkrachten vormen.

Om mee te kunnen doen moet je beschikbaar zijn op donderdag 18 april 14.00 - 14:45 voor de uitvoering in de hal.

Een aantal momenten zal ik aanwezig zijn op school om met de kinderen en leerkrachten te repeteren. Ik zou graag ook andere zangliefhebbers zoals ouders en grootouders weer de kans willen bieden om mee te doen.

Afhankelijk van deelnemers en animo kunnen de repetities hiervoor plaats vinden op:
- Donderdag 28 maart 20.00 - 21.00 uur
- Donderdag 4 april 20.00 - 21.00 uur
- Woensdag 17 april 20.00 - 21.00 uur

Mensen die de gelegenheid hebben kunnen ook mee komen zingen met de leerkrachten op dinsdag 16 april om 15.00 - 15.30 uur.

Aanmelden voor deelname kan weer bij de Ouderwerkgroep:  Mirte Meeuwisse Da Ponte, E mirte@da-ponte.nl

Hartelijke groeten,

Ulrikke


ulrikke reed findenegg

Logo_bredevrijeschool_highres_ls